Om TruckMail

Opstart

TruckMail blev oprettes som enkeltmandsvirksomhed den 1.07.2014. med opstart den 1.08.2014.

CVR. Nr. 35951695

Branche kode 45.19.20

Arbejdsområde

TruckMail er din foretrukne erhvervsmægler for salg af transportmateriel, som møder dig hvor du er, primært på Sjælland og øerne.

Salget kan kommer langt omkring, ja faktisk til hele verden.

Præsentation af salg

Salgsmaterialet udføres udelukkende eksklusivt og annonceres i alle de relevante medier, for at skabe de bedste muligheder for salget.

Handler kun i din interesse

I modsætning til forhandlere og opkøbere af transportmateriel, arbejder TruckMail udelukkende i din interesse. Det har den fordel, at jeg kan bruge alt min salgstid på at sælge dit transportmateriel og at jeg kan rådgive dig bedst muligt, for at skabe det bedste salg i markedet.

Sælger og køber fordele

Omkostninger for salget er væsentlig lavere hos TruckMail, end salg/køb via forhandler og opkøber, fordi der ikke er omkostninger til klargøring, lager binding, grund og bygninger mm. det har samtidigt den fordel at lastbilen ikke holder stille i en længere periode før salget gennemføres, samtidigt med at lastbilen løbende vedligeholdt af sælger.

Salær til TruckMail er samtidigt lavt, fordi det er en enkeltmandsvirksomhed med lave omkostninger i forhold til forhandler og opkøber, det giver en bedre salgspris både for sælger og køber.

Styrke

TruckMail han ingen konkurrenter. Der samarbejdes med alle i transportbranchen som er interesseret i at samarbejde, om salg af transportmateriel.

TruckMail arbejder uvildigt og har dermed ingen interessekonflikt.

Baggrund

Indehaver Cliff Hofman startede sin karriere i lastbilbranchen tilbage i år 1986 hos daværende Scania kontrakt værksted H.E. Jørgensen i Karise, efter min læretid var jeg en kort periode på værkstedet hos Brdr. Kjærgaard også kaldt TEVA Trucking, samt i en kort periode hos autoriserede Scania forhandler Storkøbenhavns Diesel som er grundlagt af min far Jørgen Hofman. I år 1991 rejste jeg til USA og arbejdede for Scania hos en lastbilforhandler i Connecticut som også forhandlede Peterbilt. I år 1992 kom jeg tilbage til Danmark og startede som lastvognssælger i familiens virksomhed som i dag hedder Nyscan og som er autoriseret Scania forhandler og som har været ejet af Brødrene Hofman siden vores far Jørgen Hofman gik bort.

I de seneste 25 år hvor jeg har arbejdet med salg, har jeg udviklet mig gennem flere funktioner såsom salgskoordinator, Kee Accunt Maneger, salgschef, salgsansvarlig med personaleansvaret i salgsafdelinger.

Resultater

Mit personlige salg er over 1200 lastbiler i min karriere som sælger, hvilket er min største styrke, i mit fremtidige salgsarbejde, for salg af dit transportmateriel.

TruckMail byder dig velkommen og ser frem til at samarbejde med dig, som kunde.

 

Med venlig hilsen

TruckMail

 

Cliff Hofman